rewyld

”Vi måste tillsammans vara med och bidra genom att samla upp, producera och återanvända den plast som skräpar ner våra hav. Vi ser det som vårt uppdrag att erbjuda både privatpersoner och företag ett enkelt sätt att vara med och göra skillnad. Vi finns här för att göra mer med det som redan finns och samtidigt erbjuda snygga och slitstarka produkter. ”

Rewyld startades och drivs av Elis Holmberg och Linn Rosenqvist. Idéen till företaget uppkom efter ett besök hos ett företag i USA vars lösningar har revolutionerat branschen genom att möjliggöra tillverkning av återvunnet marint plastavfall. Väl på hemmaplan började idéerna växa fram och efter många timmars arbete var visionen färdig.

Rewyld kommer inom kort att lansera mobilaccessoarer tillverkade av 100 % marin plast. Rewyld samarbetar med Sotenäs marina återvinningscentralen. Varje mobilskal har ett motiv på ett utrotningshotat djur eller naturområde där en procentandel av vinsten oavkortat går till det valda motivet. 

(Visited 1 times, 1 visits today)