Kontakta oss

Har du frågor om projektet eller vill du bidra med din innovation? Tveka inte att kontakta oss!

Maria Elggren

Tel vxl 031 – 705 07 40 

maria.elggren@ekocentrum.se 

Maria är projektledare för VGR-projektet Plast i vårt hav och har under ett halvår kammat efter innovatörer för insamling och upcycling av marin plast längs Västkusten. Hon har dessutom skrivit manus till filmtrilogin och ansvarat för utställningens utformning. 

Maria är även projektassistent för arvfondsprojektet Hållbar utveckling med nya svenskar samt boknings- och försäljningsansvarig på Ekocentrum. Maria är i botten beteendevetare och brinner för frågor som rör giftfri och hållbar mat, miljö och hälsa. 

Pauline Nylin

Tel 070 – 350 20 86

pauline.nylin@ekocentrum.se

Pauline har bistått Maria med manus 1 samt tagit fram projektets digitala portal. 

Pauline är projektledare för arvfondsprojektet Hållbar utveckling med nya svenskar på Stiftelsen Ekocentrum.  Hon tar fram språkanpassat utbildningsmaterial och utvecklar utbildningsverktyg och workshop. Pauline är i botten biolog och miljövetare och har även studerat svenska som andraspråk. 

Mikaela Nilsson Rosander

Tel 070 – 355 68 01

mikaela.rosander@ekocentrum.se     

Mikaela är verksamhetsutvecklare på Stiftelsen Ekocentrum sedan januari 2019. Hon är även den övergripande projektledaren. Vänd dig till Mikaela om du har frågor om verksamhetens ekonomi, personal, projekt, utställning och utbildningar vi erbjuder. 

Mikaela är i botten agronom och journalist och har arbetat med miljö- och hållbar utveckling med verksamheter både lokalt, regionalt, nationellt och internationellt.

(Visited 1 times, 1 visits today)